Još jedna repriza predstave “Ana je čekala”

0

Sala Doma kulture Prokuplje puna je već dva četvrtka zaredom iz istog razloga – predstava “Ana je čekala”. Nakon premijere i sinoćne reprize oduševljenje ovim pozorišnim komadom i prokupačkim glumcima ne jenjava, pa je odlučeno da u oktobru bude još jedna repriza, saopštavaju nam iz Doma kulture.

“Ana je čekala” u režiji Tijane Petrović, a prema tekstu Srbijanke Stanković, moderna je drama koja naginje ka avangardi. Zanimljiva scenografija i fenomenalna gluma privlače veliki broj gledalaca, pa se za svako igranje tražila karta više.

– Mi smo uložili mnogo energije i ljubavi u ovu predstavu, tako da nas još više raduje što ljudi zovu i raspituju se hoće li biti još neke reprize. Dogovaramo tačan datum, ali je sigurno da će repriza biti u oktobru – rekla je rediteljka i glumica Tijana Petrović.

Uloge u predstavi tumače Nemanja Tonić, Anastasija Cvijanović, Tijana Petrović, Predrag Slavković, Ivica Ilić, Ljiljana Ilić, Danijela Stević, Jelena Lukić i Srđan Baktijarević. Scenografiju za predstavu je uradio Milan Ilić Trša, a muziku odabrao i napisao Dejan Jovičić Šuca. Majstor svetla je Dragan Babić, dok je za kostime i šminku zadužena Danijela Stević.

Foto: Vladan Milutinović Car, Dom kulture

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime