Jotkin general sahranjen na Novom groblju u Kruševcu

0

Goran Petrović Peta (48 ) sahranjen je danas na Novom groblju u Kruševcu u intimnoj porodičnoj atmosferi pred više hiljada ljudi, koji su okruživali kovčeg sa cvećem i njegove najbliže, majku Živku, suprugu Katarinu dvojicu sinova i ćerku, brata Dragana sa porodicom, prijatelje i kumove.

Njegova porodica, mnogobrojni priojatelji iz više gradova Srbije ostavili su i na desetine čitulja u dnevnoj štampi, opraštajući se od pokojnog Petrovića.

Svi su oni u šoku, jer se Peta po izlasku iz zatvora pre nepune tri godine, gde je boravio po presudi Specijalnog suda za organizovani kriminal zbog iznuda, bio povukao u miran život, pa nije imao ni jednu krivičlnu prijavu.

Goran Petrović Peta je ubijen u četvrtak ujutro na treningu ,,HG fitnes,,, populartnej teretane Hotela Golf, u kruševačkoj Ulici Gavrila Principa.

Petin beli BMW auto, koji je bio uredno parkiran ispred Hotela ,,Golf,, odmah sutradan je prebačen u Obilićevu ulicu, ispred porodične kuće Gorana Petrovića.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih obdukcionim nalazima, Goran Petrović je ustreljen sa desetak metaka kalbira ,,kratke devetke,,.

U trenutku pucnjave u teretani se nalazio njegov trener i još jedna osoba, ali su oni uspeli da pobegnu kroz sporedni izlaz.

Peta je izdahnuo nakon nekoliko minuta, pošto je ubica ispalio municiju i pobegao u nepoznatom pravcu.

Na licu mesta pronađeno je dvadesetak čaura.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime