Jotkinog generala likvidirali specijalci ?!

0

Dvojica maskiranih specijalaca koji su pre mesec dana iz vatrenog oružja likvidirali Gorana Petrovića Petu (48) u teretani hotela „Golf,, u Kruševcu, snimljena su kamerama i sigurno je da se radi o vrhunskim profesionalcima, koji su koristili i opremu i uniforme specijalnih jedinica – saznajemo iz izvora bliskog policiji.

Naš izvor navodi da su kamere snimile kako dvojica maskiranih ljudi sa specijalnim uniformama , kao u igrici Caunter strajka, uleću u Hotel ,,Golf,, od kojih jedan sa oružjem na gotovs, primorava osoblje recepcije da legne na patos, a drugi sa sličnim oružjem, nalik hekleru, prilazi oprezno stepeništu u prizemlju recepcije hotela, mašući sa obe ruke ortužjem na jednu i drugu stranu ulaza teretane, ,,HG fitnes,,da bi odmah sa vrata osuo rafal u pravcu Gorana Petrovića Pete.

Verzija ove priče kruži kruševačkom čaršijom, ali još zvanično to niko nije ni potvrdio ni demantovao.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su se u u tom trenutku u teretani nalazila još dvojica ljudi, od kojih je jedan trener, a drugi još javnosti nepoznati čovek. Trener i ovaj sa njim su pobegli, a rafal metaka se osuo u pravcu Gorana Petrovića Pete i okolo njega.

– Sve je ličilo kao u caunter strajt, a ta dvojica sa identičnim odelima i specijalnim maskama liče na likove iz popularne igrice – navodi naš izvor blizak policiji, koji je navodno video snimak, iako u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu tvrde da ,,taj snimak ne može niko da vidi,,.

Goran Petrović Peta, visokopozicionirani član čuvene kruševačke kriminalne Jotkine grupe, ubijen je 17. septembra iz automatskog oružja u teretani “HG fitnes” u suterenu hotela “Golf”. Na njega je oko 8.30 zasada nepoznati izvršilac ispalio oko dvadesetak metaka, a prema saznanjima iz obdukcije pogodio ga je desetak metaka . Petrović se stropoštao u hodniku kod samog ulaza u trenažni prostor, koji, inače ima dva ulaza.

Svakog dana je dolazio da trenira, to mu je bila rutina i tako je bilo i u taj četvrtak ujutro . Došao je na trening BMV-om paraćinskih tablica, parkirao ga je kod hotela i otišao da vežba.

Istraga je na na mestu ubistva Gorana Petrovića Pete, prilikom uviđaja pronašla preko 20 čaura, a kuršumi su ispaljeni iz automatskog oružja istog kalibra, kratke devetke.
Goran Petrović je, inače, bio jedan od najbližih članova kruševačkog kriminalnog klana Zorana Jotića Jotke, koji je važio za njegovog generala, a iz zatvora u kome se od policijske Akcije,,Sablja,, nalazio zbog organizovanog kriminala, na slobodu je izašao pre tri godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime