Kad osmaci zaigraju valcer

0

Danas su na Trgu topličkih junaka u Prokuplju učenici osmog razreda osnovnih škola igrali verovatno svoj prvi valcer u životu. Sada već tradicionalna manifestacija u našem gradu, ovogodišnji ples “malih maturanata” počeo je defileom učenika kroz centar grada, tačno u podne.

Ove godine su organizatori manifestacije bili Osnovna škola “Nikodije Stojanović Tatko” i Kancelarija za decu i mlade Prokuplje. Učenike je pozdravila Ljiljana Subotić, direktorka OŠ “Nikodije Stojanović Tatko”.

– Mnogo je lepo videti vas sve ovde, posle osam godina odrastanja, školovanja. Zajedno ste delili mnogo lepih i tužnih trenutaka. Mnogi kažu: završava se detinjstvo. Kažu da ste na raskrsnici, i ovo je istina vaša prekretnica. Zapamtite, put od hiljadu milja počinje jednim korakom. Neka taj vaš korak bude na radost! Živeli!

Osmake je pozdravio i predsednik opštine Miroljub Paunović rečima podrške i željom da i u budućnosti budu uspešni.

Učešće u plesu uzele su škole iz Prokuplja OŠ “Nikodije Stojanović Tatko”, OŠ “Ratko Pavlović Ćićko”, OŠ “Milić Rakić Mirko” i OŠ “9. oktobar”, kao i OŠ “Svetislav Mirković Nenad” iz Mala Plane.

Više fotografija sa plesa maturanata na Trgu možete pogledati OVDE.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime