Kad profesori uklanjaju kamenje sa puta

0

Nedavno smo imali nedaće sa snežnim padavinama kada autobusi nisu išli do Lukovske Banje zbog nedostatka zimske opreme. Autobusi su u međuvremenu proradili, dobili nove gume, ali i te nove gume neće dugo trajati, zato što nas stalno snalaze nove nevolje, navodi se u pismo dvojice profesora koji rade u Lukovskoj Banji a koje je dostavljeno našoj redakciji.

Kao posledica učestalih padavina na putu Kuršumlija – Lukovska Banja ima puno odrona, put je na pojedinim mestima prekriven oštrim kamenjem i stenama, koje niko od nadležnih vec danima sa puta ne uklanja iako ih svakodnevno o tome obaveštavaju vozači autobusa jer ovi odroni predstavljaju veliku opasnost za sve učesnike u saobraćaju. Nadležni ovaj problem prosto ignorišu.

Zato smo bili primorani da sami, u više navrata, uklanjamo kamenje sa puta kako bismo bezbedno stigli do svojih radnih mesta u OŠ “Miloje Zakic” u Lukovskoj Banji

Ovim putem pozivamo odgovorne nadležne organe, koji se finansiraju kroz poreze i doprinose od naših zarada, da taj novac iskoriste za opšte društveno dobro i saniraju ovu saobraćajnicu koja je potpuno nebezbedna,navodi se u pismo profesora OŠ “Miloje Zakić” u Lukovskoj Banji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime