Kafanska tuča u Prokuplju prerasla u tragediju

0

Dvadeset šestogodišnji Vojsilav Blagojević iz prokupačkog sela Vidovača, uboden je nožem direktno u srece i podlegao je povredama koje mu je naneo D.J.(19) iz ovog grada u restoranu „Zlatna ribica“ kada je pokušao da zaštiti vlasnika lokala, saznaju Top Novosti od očevidaca ovog tragičnog događaja.

Tuči koja se protekle noći nešto posle 22 časa dogodila, prethodio verbalni sukob osumnjičenog D.J (19) i njegovih drugara sa vlasnikom lokala.

– Incident koji je koštao života nevinog mladića dogodio se kada je osumnjičeni D.J (19) krenuo iz lokala u kojem je prethodno sedeo sa drugarima. Pošto nisu hteli da plate piće, reagovao je vlasnik kafane, koji je ušao u verbalni sukob sa grupom mladića koji su ga potom napali, kaže jedan od očevidaca koji je želeo da ostane anoniman.

Mladići koji su bili u društvu D.J. počeli su da tuku i šutiraju vlasnika lokala, kome je u jednom trenutku u pomoć priskočio nesrećni Blagojević.

– Mladić koji je za jednim od susednih stolova sedeo sa drugom ustao je u nameri da spreči tuču i da zaštiti vlasnika lokala. Međutim, sve se odigralo strahovito brzo, jer je jedan od mladića koji su napali gazdu izvadio nož i zario ga direktno u srce Vojislavu, priča jedan od očevidaca ove nesreće vidno potresen nemilim događajem.

Iako je Hitna pomoć prokupačkog Doma zdravlja za svega par minuta stigla na lice mesta, nesrećnom mladiću nije bilo pomoći.

Uporedo sa Hitnom službom, reagovala je i prokupačka policija koja je identifikovala i uhapsila vinovnike ubistva.

Rodbina nastradalog je u potpunom šoku i još uvek ne znaju šta se zaista dogodilo i zašto je njihov rođak izgubio život.

-Ne znam tačno kako je nastradao moj sestrić, ali znam da je pokušao nekog da zaštiti. Bio je dobronameran, spreman svakom da pomogne. I eto kako je završio, priča kroz suze ujak ubijenog Vojislava , Vidak.

Inače, prethodno su se dogodila dva slična slučaja u Prokuplju kada su mladići takođe izgubili živote u tučama u kojima su sevali noževi.

O tragičnom događaju u Prokuplju oglasila se i policija o čemu više možete pročitati OVDE

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime