Kalinić odgovoran za saobraćajnu nesreću

0

Protiv voditelja i glumca Milana Kalinića (42) , koji se sumnjiči da je u nedelju oko 11.40 u bruskom selu Dupci, upravljajući džipom ,, landrover,,, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom marke ,, suzuki,, madjarske registracije, kako Top Novosti saznaju, podneta je u redovnom postupku Osnovnom tužilatvu u Brusu krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Ovom prilikom povređene su tri osobe, od kojih dve teško.

U Kruševačkoj Opštoj bolnici , gde je povređenima ukazana pomoć, saznajemo, da je Milan Kalenić sve vereme u nedelju bio sa povređenim mađrskim državljanima na Odeljenju hirurgije u Kruševcu, brinući za njihovo zdravstveno stanje.

Saznajemo, takođe, da je vozač ,,suzukija,, madjarski državljanin F.G.(49) sa teškim povredama vrata i ramena, posle rengenskog snimanja u nedelju veče iz kruševačkog Zdravstvenog centra prebačen u Urgentni centar Beograd.

Dve žene, putnice u ,,suzukiju,, K.N. i D.K. i dalje se nalaze u kruševačkoj bolnici , od kojih je K.N. sa povredama kičme u šok sobi, a D.K, na Odeljenju hirurgije.

Kako smo saznali u kruševačkoj Opštoj bolnici, zdravstveno stanje poovređenih mađarskih državljana je trenutno stabilno i oni su za sada van životne opasnosti.

Top Novosti su juče objavili vest o ovoj saobraćajnoj nesreći očemu više možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime