Kancelariji predsednika Opštine Prokuplje obratilo se više od 200 građana

2

Tokom prošle godine Kancelariji predsednika Opštine Prokuplje obratilo se više od 200 građana za rešavanje mnogih pitanja. Šef Kancelarije Dragan Piljević rekao je da su se građani najčešće obraćali za rešavanje problema iz oblasti radnih odnosa, komunalnih i drugih problema.

– Kancelarija predsednika Opštine Prokuplje posreduje u rešavanju problema građana, ali nema ingerencije da naredi institucijama ili pojedincu da reši konkretan problem za koji joj se stranka obrati. Njen zadatak je savetodavne prirode. Najčešći razlog obraćanja je za rešavanje problema iz radnih odnosa, rekao je Piljević i dodao da su zaposleni u Kancelariji velikom broju građana pomogli u prikupljanju ličnih dokumenata, kao i dokumentacije iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite. Ovu pomoć zatražilo je skoro 600 Prokupčana.

Kancelarija je mnogim građanima pomogla u realizaciji projekta „Zaštita energetske efikasnosti“. Piljević je istakao da je imao dobru saradnju sa rukovodstvom lokalne samouprave i službama u Opštinskoj upravi, zaštitnikom građana Sašom Jankovićem, kao i mnogim ustanovama i institucijama u Prokuplju.

2 KOMENTARA

  1. Sve pohvale za gospodina predsednika! Covek je nasao vremena za gradjane i saslusao njihove probleme.Kad se setim samo da sam kod bivseg Arsovica,morala da se upisem u knjigu i okvirno da cekam oko godinu dana da dodjem na razgovor,kod Paunovica je to bilo brze.Sve pohvale predsednice,najbolji ste!!!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime