KNJIŽEVNO VEČE ZA MILUTINA

0

U Prokuplju je nedavno otvorena spomen-soba posvećena Draincu. Jedan od prvih događaja u ovom ambijentu održan je u sredu u 19h. U pitanju je književno veče Književne omladine Prokuplja. Učešće u večeri uzeli su Maša Spasić, Ivana Đurković, Mirjana Ranđelović, Milena Perić, Nađa Krgović, Milutin Milošević i Saša Milovanović.

Ovo književno veče KOP je posvetio ljubiteljima poezije i svom miljenom članu Milutinu Miloševiću. Ove godine, nakon završenog trećeg razreda gimnazije Milutin se upisao na Odsek za filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, te je književno veče bilo prikladan ispraćaj na taj studije.

Književno veče bilo je iznenađenje za Milutina, a čak je i naziv poetske večeri u sebi sadržalo njegovo ime, tako da se tajna ne otkrije do samog kraja – Nit uliM šan, odnosno: Naš Milutin napisano unazad.

Poetsko veče bilo je divna prilika da Književna omladina i Književno društvo “Rade Drainac” ponovo jedni druge obraduju poezijom, i to u trenutno najlepšem prostoru u gradu.

Autorka: Milena Perić

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime