Konkurs FEDES-a

0

Organizacioni odbor Festivala dečijeg stvaralaštva Toplice (FEDES) raspisao je konkurs za nove dečje pesme za deseti po redu jubilarni Festival dečjeg stvaralaštva.

Po propozicijama na konkurs se šalju neobjavljivane kompozicije a prijava treba da sadrži precizan notni zapis pesme, tekst odštampan u tri primerka, matricu kompozicije u wav formatu i demo snimak kompozicije (traži se isključivo da dete otpeva)

Obaveza je da se radovi šalju pod šifrom a rešenje šifre kao i podaci o autoru teksta, muzike i aranžmana se dostavljaju u posebnoj koverti.

Konkurs je otvoren od 6. marta do 9. aprila 2018.godine a na zahtev organizatora aranžer pesme je dužan da dostavi, ukoliko to bude potrebno, matricu sa izmenjenom intonacijom.

Radovi se dostavljaju isključivo poštom na adresu Doma kulture „Radivoj Uvalić Bata“ u Prokuplju, ulica Koste Vojinovića 1. (027 324 370) a oni koji ne ispunjavaju navedene uslove neće biti uzimani u obzir.

Odluka o izboru pesama koje će biti izvođene na jubilarnom FEDES-u godine biće doneta najkasnije do 5. maja 2018. godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime