Konkurs za najmlađe kuršumlijske osnovce

0

Organizacija Centar za razvoj i saradnju regiona u saradnji sa Narodnom Bibliotekom iz Kuršumlije organizuje literarni konkurs povodom 22. aprila, datuma obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine. Konkurs je namenjen deci prvog i drugog razreda osnovnih škola, a konkurs će trajati do 22. aprila 2015. godine.

– Literarni konkurs je samo jedna u nizu aktivnosti koje planiramo da uradimo ove godine, i to aktivnosti koji se tiču zaštite životne sredine. Ovakvim stvarima, saradnja između nevladinog sektora, opštine, i javnih preduzeća je znatno unapređena, i moram reći da se dosta radilo na ojačanju civilnog sektora putem konkursa koje je naša opština objavila. Ne samo zbog radnog iskustva koje stiču predstavnici organizacija, već zbog podsticaja da rade i dalje na pisanju projekata i kasnijem implementiranju na teritoriji same opštine. Nadamo se i uspešnoj saradnji i u narednom periodu, naveo je Stefan Mitrović iz Centra za razvoj i saradnje regiona.

Organizacija Centar za razvoj i saradnju regiona i Narodna biblioteka pobrinuće se da za najbolje radove obezbedi poklone koji su predvideni projektom koji se finansira od sredstava Opštine Kuršumlija.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime