Konkurs za omladinske projekte fondacije Ane i Vlade Divca

0

Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa opštinom Kuršumlija i uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju raspisala je konkurs za omladinske projekte.

Konkurs je otvoren od 20. oktobra do 20. novembra 2015. i namenjen je mladima od 15 do 30 godina.

Predlog projekta Divac omladinskom fondu mogu podneti  formalne i neformalne grupe mladih od 15 do 30 godina (minimum pet mladih) koji žive na teritoriji opštine Kuršumlija.

DIVAC OMLADINSKI FOND U KURŠUMLIJI PODRŽAĆE NAJBOLjE IDEJE/PROJEKTE SA DO 100.000 DINARA

Projekti vrednosti do 100.000 dinara koji se realizuju na teritoriji opštine imaju za cilj poboljšanje života mladih u najrazličitijim oblastima: kulture, sporta, zdravlja, bezbednosti, zapošljavanje, obrazovanja, aktivizma i volonterizma.

Projekti koji odgovaraju na lokalne potrebe i imaju širok uticaj na zajednicu, posebno u ruralnim  sredinama.

Mladi će za projekte obezbediti pisanu podršku iz zajednice, od pojedinaca i kompanija, u uslugama, robi i/ili finansijskim sredstvima. Podrška mora iznositi najmanje 50% od ukupne vrednosti traženog iznosa od Divac omladinskog fonda. Recimo, ukoliko od Divac omladinskog fonda tražite 90.000 dinara neophodno je da od pojedinaca ili kompanija obezbedite sredstva, robu ili usluge u vrednosti od 45.000 dinara.

Ceo konkurs sa pratećom dokumentacijom možete videti i preuzeti sa sajtawww.stvarnovazno.org/konkurs2015

Za dodatne informacije možete se obratiti članovima odbora Divac omladinskog fonda u Kuršumliji na oficijalnoj fejsbuk stranici:

www.facebook.com/Divac-omladinski-fond-Kursumlija-497977363694853/ ili u Kancelariji za mlade ponedeljkom od 10 do 14 h.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime