Konkurs za Svetosavsku povelju Topličkog okruga

0

Kao i svake godine, Toplički upravni okrug i institucije kulture u Prokuplju, dodeljuju Svetosavsku povelju najistaknutijim pojedincima i institucijama iz oblasti vere, prosvete, zdravstva i kulture.

Za ovo prestižno priznanje iz navedenih oblasti se predlažu pojedinci ili institucije, sa sedištem ili prebivalištem u Topličkom okrugu i koji su se tokom protekle godine istakli u svom radu i dali maksimalan doprinos za poboljšanje uslova rada, stvaranje pozitivne atmosfere, koja podrazumeva saradnju, toleranciju i međusobno uvažavanje.

Jedan od uslova je i da je predloženi kandidat svojim objavljenim radom doprineo unapređenju i podizanju struke na viši nivo, kao i da je svojim delovanjem doprineo afirmaciji Toplice, da je u javnosti poznat kao humanista, jednom rečju, da je svojim idejama, radom i životom dostojan da ponese priznanje koje nosi ime najvećeg srpskog prosvetitelja.

Predlozi sa obrazloženjem mogu se dostaviti Topličkom upravnom okrugu na adresu Toplički upravni okrug, ul. Tatkova br. 2, 18400 Prokuplje, najkasnije do 23.1.2015. godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime