Kopaonik usred leta na 3 stepena

0

Letnja sezona na Kopaoniku je u punom jeku, a na ovoj planini jutros temperatura je spala na 3 stepena. Tako je ovo mesto jutros bilo najhladnije u Srbiji. Već danas u 11 sati temperature se popela na 7 stepeni.

Iako je Kopaonik nepredvidiv, letnja sezona je oborila sve rekorde i očekivanja Skijališta Srbije, s obzirom da je ostvareni promet gotovo duplo veći u odnosu na prošlogodišnje leto.

U Skijalištima Srbije navode da je veliki broj turista koji su u avgustu boravili na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru ostvarili više od 32.000 vožnji, uživajući u panoramskoj vožnji žičarom, planinskom biciklizmu i adrenalinskim sadržajima.

“Velikoj posećenosti svakako su doprineli Top Summer Vikendi, u okviru kojih su svi zainteresovani mogli da ostvare popuste na sadržaje Skijališta Srbije. Takodje, akcija “Moja Srbija” i podrška Vlade Republike Srbije u afirmaciji domaćeg turizma dodatno je stimulisala gradjane da se odluče da deo odmora provedu u svojoj zemlji. U toku akcije, Skijališta Srbije odobravaju 20 posto popusta na cenu zabavnih sadržaja što je veliki broj posetilaca naših centara i ostvario”, navode u Skijalištima Srbije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime