Kreativno obukli jesen – počela sezona radionica u umetničkom pabu

0
Foto: Art pab "Black fox"

Jesenjim čarolijama i kreativnim igranjem sa plodovima jeseni otvorena je nova sezona besplatnih i uvek originalnih radionica za decu u Art pabu “Black fox”.

Za nedelju 8. oktobar u pabu su najavili dve radionice – pravljenje životinjica od šišarki, filca i različitih materijala i muzičku radionicu. Ipak, muzička radionica je odložena za neki seldeći termin, jer su se “deca zaigrala”.

– Nedelja je naš dan za razvijanje kreativnosti i originalnosti sa najmlađima, jer je sa njima, realno, to najlakše. Oni su uvek puni ideja, svaki put nas iznenade. Iako smo za drugi deo druženja planirali muzičku radionicu, odlučili smo da je odložimo, jer je deci zaista vilo lepo dok su se igrala sa materijalima i jesenjim plodovima. Verujemo da kreativni proces ne treba prekidati samo zato što postoji “neki tamo”plan – rekla je vlasnica paba Jelena Mitić.

Ono što organizatore radionica posebno raduje je to što “foksići” stalno rastu i što im se na svakoj radionici pridruži neko novo lice i kreativna glavica. Kao i prethodne godine sa decom će raditi Ivana Ivković, Marija Okičić, Miloš Šubaranović i Jelena Mitić. O terminu sledeće radionice više saznajte uskoro na Top novosti.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime