Krenulo razotrkivanje misterije smrti aleksandrovačkog radnika u Belorusij

0

Dopis koji je pokojni Dragutin Delić (28) iz aleksadnrovačkog sela Subotica , kao vrhunski programer mašina u italijanskoj firmi ,, Danieli,, , angažovanoj u Belorusiji, o čemu smo pisali, vodio sa svojim pretpostavljenim Branislavom Živanovićem vodi ka razotrkivanju misterije.

Podsećamo, boloruska policija je saopštila da je Dragutin Denić izvršio samoubistvo, a na VMA u Beogradu je dokazano da ima 21 ubod nožem.

Kako se stvari otkrivaju, po svemu sudeći, radi se o prljavom poslu, zbog koga je firma ,, Danieli,, porodici Denić posle smrti Dragutina Denića ponudila 7.500 evra da odustanu od tužbe.

Evo, kako je teklo dopisivanje između, sada pokojnog , Dragutina Denića i njegovog pretpostavljenog Branislava Živanovića, koju je Živanović dostavio porodici Denić.

Branislav Živanović: – Ja sam pokušao čak da ga isprovociram, da kaže da li ga nešto muči. Medjutim, ništa konkretno mi nije imao reći.

Dradutin Denić:- Možda baš dobrim ljudima nije mesto u ovom poslu. Shvatio sam da sam pogrešio i da je ovaj posao puno ozbiljniji i da ne trpi takve stvari. Nemam nameru da bilo kome otkrivam šta se desilo.

Branislav Živanović: – Ako te nije sramota samo mi nagovesti da bih bio lično obavešten, ne želim da budem spontani učesnik u nekoj prljavštini. Ako nećeš da pišeš, naći ćemo se kad dođeš pa ćemo se ispričati. Sigurno se indirektno i mene tiče. Šta je tačno zbog čega odlaziš iz firme, lično me interesuje. Krivo mi je kada dobri ljudi odu.

Na ovo je usledio još jedan odgovor pokojnog Dragutina Denića, u kome se navodi : ,,Ja sam pošten čovek, napuštam firmu i idem u svoje selo da se bavim poljoprivredom, proizvodnjom vina… Pozdrav Bane,, glasio je poslednji odgovor pokojknog Deragutina Denića svom pretpostavljenom.

Podsećamo, beživotno telo Dragutina Denića pronađeno je u jednom stanu u mestu Zlobin u Belorusiji, 22. decembra prošle godine. Beloruska policija je rodbini izjavila da se radi o samoubistvu, a na VMA u Beogradu je potom utvrdjeno da pokojni ima 21 ubod nožem.

Više o nerazjašnjenoj smrti ovog mladića iz Aleksandrovca možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime