Krkljanac u Kruševcu, a slavlje još nije počelo

1

Sobraćajna gužva u Kruševcu je počela, pa se građanima preporučuje da kroz grad idu pešice. Kolone automobila pristižu sa svih strana, a u kruševačkim hotelima više nema mesta ni za jedno prenoćište. Prepuna je i Ribarska banja , a i druga mesta u okruženju.

Kruševac se naveliko sprema za najluđu noć, a formiranje posebnog Organizacionog odbora, specijalni režim saobraćaja, dežurstva u Urgentnom centru – uz, već nezaobilazno, uključivanje policije, vatrogasaca i hitne pomoći – samo su neke od bezbednosnih mera koje se pripremaju za doček Nove godine u Kruševcu.

Zvezda večeri na Trgu kosovskih junaka, kao što je najavljeno, biće folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, a gradske vlasti su zbog njenog koncerta savet za organizaciju bezbednosti tražile čak i od čuvenog izraelskog majora Avi Nardije, penzionisanog pripadnika specijalnih jedinica JAMAM i aktivnog instruktora za borbu protiv terorista…

Kruševac na Trgu kosovskih junaka očekuje prisustvo više desetina hiljada ljudi, a po nekim procenama biće preko 100 hiljada, pa su angažovana i brojna lokalna preduzeća: JKP “Kruševac”, “Elektrodistribucija”, “Poslovni centar”, “Kruševacput”, te pripadnici MUP-a i Komunalne policije…

Ceca na gradskom Trgu kosovskih junaka 31. decembra, posle gradskih predgrupa, nastupa oko 22.30 i njen koncert bi trebalo da traje do pola sata iza ponoći.

U prvom minutu 2016, najavljen je tradicionalni “Trajalov” vatromet, koji će parati nebo nad ,, Čarapanijom,, . Vojska će obezbediti tople napitke: rakiju, vino i čaj, a “Jugoprevoz” organizuje dolazak iz čak 11 pravaca na Glavnu autobusku stanicu u 20.30 i povratak sa iste lokacije sat i po posle ponoći.

Saznajemo da mnogi gradovi u okruženju organizuju prevoz sa više autobusa ka Kruševcu, a da će ih samo iz Jagodine biti oko 50. S obzirom da se uvodi poseban režim saobraćaja, svima se preporučuju parkinzi na obodima grada.

O dočeku Nove godine u centru Kruševca pročitajte i:

Potvrđeno: Ceca za Novu godinu peva u Kruševcu

Kruševac sprema veličanstven doček Nove godine

Traži se mesto više za Cecin koncert u Kruševcu

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime