Kruševac otvorio kartodrom

0

U Kruševcu je danas, pokraj aerodroma, otvorena prva karting staza AMSS. Poligone su adaptirali Auto-moto savez Srbije i AMS AMK 987 – Kruševac.

Otvaranju kartodroma prisustvovali su direktor AMS AMK 987 – Kruševac Velibor Jovanović, predsednik AMSS Mirko Butulija i gradonačelnik grada Kruševca Dragi Nestorović, koji su se tom prilikom obratili brojnim posetiocima.

Otvaranju prve karting staze u Kruševcu prisustvovao je i bivši ministar odbrane Bratislav Gašić.

Direktor AMS AMK 987 – Kruševac zahvalio se svima koji su danas došli u Kruševac da podrže ovaj događaj i naglasio da mu je posebna čast što se našao u ulozi domaćina, te što je uspeo da doprinese razvoju kartinga u ovom gradu.

Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, predsednik AMSS istakao je da je Auto-moto savez Srbije u protekloj godini posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima.

– Ponosan sam što smo od nekadašnjih zapuštenih poligona, napravili mesto na kom će oni koji imaju nesporan talent, volju i želju sada imati gde da voze svoje četvorotočkaše. Za sada smo obezbedili šest karting vozila, ali ćemo se truditi da u narednom periodu omogućimo još bolje uslove, rekao je Butulija.

Ovaj kartodrom predstavlja veliki značaj ne samo za karting sport već i za sam grad Kruševac, jer će ovo biti dodatni sadržaj za sve stanovnike ovog grada i njegove goste.

Saradnja Auto moto saveza Srbije i grada Kruševca bila je i do sada veoma uspešna i verujemo da će zajednički projekti doprineti da ona bude još intenzivnija, istakao je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here