Kruševac postavlja najveću novogodišnju jelku u Srbiji!

10

Novogodišnje slavlje je počelo. Gradske uprave se prosto utrkuju a na kraju ,,uspešne godine,, svojim sugrađanima priušte lepo zadovoljstvo. A, što je veća jelka, to je i slavlje veće.

Kruševac je najavio nezapamćeno slavlje. Posle završetka postavljanja 120 led svetiljki koje će, pored hiljade drugih lampiona obasjavati Trg kosovskih junaka, jutros je stigla i jelka, možda najveća u regionu, a i šire.

Dopremljena je priključnim vozilom sa Jastrepca. Duga je 14 metara, a i krošnja joj je pozamašna, pa će trebati mnogo ukrasa, ali to nije problem.

Stalak za novogodišnju jelku u Kruševcu
Stalak za novogodišnju jelku u Kruševcu

Komunalci kažu da je veći problem da je usprave i osiguraju kako bi stajala bezbedno, baš tu pred Gradskom upravom, na Trga kosovskih junaka, sa koga će balkanska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović uvesti Čarapane i mnoge druge u okruženju u Novu 2016. godinu

10 KOMENTARA

  1. Svaka cast za komunalce iz Krusevca i sve cestitke direktoru neverovatno cist grad,a o dekorativnoj rasveti nemam reci samo veliko hvala sto radite za nas grad.

      • Хахахах, колико вам дају сендвича да пишете овакве глупости о полуписменим ликовима из ЈКП-а којима неби требало дати ништа компликованије од метле!?

        • ponizavas nekog zato sto mozda nije mogao da uspe jer nije bio finansijski u mogucnosti..ko god da si brate zelim ti da metlu iz ruke ne ispustis..ne osudjuj ljude zbog toga jer nista onda bolji nisi ako ih ponizavas. Hvala

  2. Да ли ће боље да живите сутрадан од највеће јелке у региону и од цеце за вече, или ће можда туга и пропадање да се настави али ће бар на тренутак да уживате у пропадању. Погледајте око себе и видите где живите људи.

  3. majko moja , pomolimi se dragom bogu ako i on hoce da nas cuje , daj bedacima cecu grejanu djibru razblazenu pusti vatromet u bojama eu VESELOOOOOOOOOOOOO jadni smo mi

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime