Kruševac protiv Kragujevca sutra pod Bagdalom

0

Sutra u 13, 30 časova Napredak iz Kruševca dočekuje Radnički iz Kragujevca, u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva. Očekivanja Kruševljana su velika, kao i svaki put kada se igra pred domaćom publikom.

– Radnički, nakon pobede u 16. kolu, sigurno da ima motiv da se nadmeće sa nama. Upoznati smo sa njihovim i dobrim i lošim stranama. Moj stav i stav igrača je da ko god dodje na stadion Napretka ima 90 minuta mukutrpnog posla da proba da osvoji bod, rekao je šef stručnog štaba Napretka Slavko Matić.

On je novinarima potvrdio da je zadovoljan pristupom igrača Napretka i njihovim zalaganjem i da mu to daje dozu samopouzdanja.

– Igrači moraju da daju maksimum, to su dužni ovom gradu i ovom narodu. Pripremljeni su za utakmicu fizički, mentalno i taktički, a za rezultat sam ja odgovoran, rekao je Matić.

Sa druge , protivničke strane, takodje, stižu uverljive reči o dobrom ishodu ovog meča. Neško Milovanović, trener Radničkog se nada povoljnom rezultatu u Kruševcu.

– Ne pretimo Napretku, ali se i ne bojimo i sigurno u taj meč ne ulazimo sa belom zastavom već ćemo pokušati da osvojimo barem bod, ali i da pobedimo. Igrači su svesni značaja utakmice i uprkos povredama i bolesti pojedinih igrača, oni koji u Kruševcu istrče na teren pokušaće da dođu do pobede”, izjavio je Milovanović, a preneli mediji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime