Kruševac spreman za svetsku vaterpolo utakmicu

0

Kruševački zatvoreni bazeni su doterani i spremljeni za predstojeću vaterpolo utakmicu koju vaterpolisti Srbije i Rusije igraju 14. aprila.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je ovu utakmicu u Kruševcu, u poslednjem kolu B grupe Svetske lige.

Savić je odlučio da Rusima suprotstavi sledeći sastav: G. Pijetlović, B. Mitrović (golmani), Gocić, Filipović, Mandić, S. Mitrović, Stojanović, Ćuk, Aleksić, Radjen, Ranđelović, Jakšić, Nikić i Manojlović.

– Okupićemo se u ponedeljak na treningu u Beogradu posle kojeg idemo u Kruševac. Uveče je još jedan trening i dan kasnije utakmica. U timu neće biti Prlainovića i Duška Pijetlovića koji su umorni od velikog broja mečeva, a pozvali smo prvi put Ognjena Stojanovića”, rekao je Savić.

Njegovi izabranici prethodno su pobedili Španiju u Nišu (9:1) i Madridu (15:9), Nemačku u Hamburgu (19:10) i Kragujevcu (14:8) i Rusiju u Astrahanju (17:8).

Srbija je , inače, branilac trofeja Svetske lige, ali ovogodišnje takmičenje u Kruševcu ima poseban značaj pošto će pobednik izboriti direktan plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime