Kruševački metalci očekuju zaradu pola miliona evra

0

Realna su očekivanja da u prvoj polovini ove godine od prodaje serijskih mašina zaradimo više od 500 hiljada evra, izjavio je na konferenciji za novinare, sazvanoj povodom isporuke mašine TG – 120 javnom preduzeću ,,Srbijašume,, generalni direktor Industrije 14. oktobar Miloš Isailović.

U tom periodu biće isporučeno deset mašina – tri za Vojsku Srbije, još dve za Srbijašume, za makedonske kupce takođe tri i jedna za komercijalu, što je potvrda kvaliteta našeg serijskog programa i najava konsolidacije socijalnih prilika u preduzeću, rečeno je novinarima.

Proizvodnja procesne opreme za domaće rudnike takođe je jedan od najvažnih segmenta programa rada, a zahvaljući ministru Bratislavu Gašiću, 14. oktobar će biti i deo namenske industrije Srbije.

Nakon socijalnog programa, za koji se opredelilo 670 radnika, u Industriji je ostalo 780 zaposlenih od čega oko 500 u neposrednoj proizvodnji, što je značajan potencijal i garant uspešne realizacije postavljenih poslovnih planova, istakao je direktor Isailović.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime