Kruševački penzioner nudi besplatno “Druženje kao lek za dušu”

0

Kruševački penzioner Zoran Ilić (75), poznat kao čovek velikog srca i najstariji autostoper u Evropi vraća se svom domu u kući mladih ,,Stana,, , Vojvodjanska 35 u Kruševcu. Pored učenja Joge , upijanja moći reke Rasine i fizičke discipline za sve uzraste, koje od prošlog vikenda organizuje svake subote i nedelje u februaru i martu u svom rodnom naselju Pejton, on je osmislio novu akciju.

– Pokrećem novu akciju ,,Druženje kao lek za dušu,,. Moja supruga i ja, penzioneri, primili bi u goste u kući mladih ,,Stana,,, Vojvodjanska 35, u 7 Kruševcu, preko vikenda, u toku februara i marta, nama nepoznate osobe. Uslov je da su poenzioneri sa penzijama manjim od 20.000 dinara, da su bračni par, dve drugariuce ili dva druga. Prvenstvo imaju oni sa nižim penzijama i koji dolaze iz mesta van Kruševca. Njihov je samo trošak dolaska u Kruševac. Ostalo je naša briga. Dva pansiona, druženje, obilazak znamenitosti Kruševca i okoline, pozorište, bioskop, prića nam Zoran Ilić, koji ove zime boravi u Kruševcu.

Pa, gde to ima. Ovaj čovek velikog srca nema mira. Kuću ,, Stana,, koju je nazvao po svojoj majci, protekle dve godine izdavao je besplatno mladima , a sada dok krene kruševački univerzitet da bi kuću ustupio besplatno studentima da stanuju i uče, osmišljava nove akcije.

Za sve zainteresovane ostavio je kontakt: samo porukama na tel. 064 377 1762 ili mail: [email protected].

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime