Kruševačkom lekaru određen pritvor od 30 dana

3

Policijska uprava u Kruševcu potvrdila nam je da je policija po nalogu Višeg javnog tužioca u Kruševcu odredila pritvor u trajanju od 30 dana G. R. (44) iz Kruševca, lekaru Opšte bolnice Kruševac.

– Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu za krivično delo primanje mita, navodi policija.

Kako navodi Policijska uprava u Kruševcu, u prethodna tri dana pritvoreni lekar je neposredno zahtevao, a juče i primio novac u iznosu od 150 evra da bi lečio majku oštećenog koja je hospitalizovana na ovom odeljenju.

Prethodno,policija je pod sumnjom za primanje mita uhapsila kruševačkog lekara. Više pročitajte u vesti

3 KOMENTARA

    • Licno poznajem DR . GR i ovo je sramota sto ste uradili i zatvorili coveka…kao prvo on jedan divan internista dobar kao dr i kao covek ..sta je taj hteo time da uradi i zasto to samo on zna….ima nas puno gradjana koji cemo napraviti bunt zbog njega..jer je divan i dobar kao doktor nikada nikog nije uslovljavao za nista imala sam prilike u to da se uverim ja sam bila na tom odelenju svi me poznaju majka mi je bila otac mi je bio…nikada nije ni spomenuo novac za njega su pacijenti svi bili jednaki i brinuo se za njih vise nego za sebe….ispricacu vam ovo sto sam dozivela a dr…i roditelji te devojke znaju sve kada je spasavao on i dr Tine i nisu mogli da je spasu umrla je … veruj te mi on je plakao kao malo dete tog jutra sam i ja bila tamo i po prvi put videla tako nesto….. za njega su zivoti dragoceni bili .da spasava zivote a ne novac…..Zasto hocete da ga na takav nacin blatite sramota… molim sve nadlezne da ga odmah puste iz pritvora jer on to nije zasluzio….

  1. licno mislim da je ovo namestaljka nekome dok drugi uzimaju duplo vise,to je javna tajna da bez para neces dobiti minimum usluga….i ja poznajem Dr Gradu,kao pozrtvovanog coveks koji nije iz te price…uvek se zrtvuje neko manje bitan dok ostali rade svasta,Treba ga opomenuti,na neki nacin a ne maltretirati jedan od retko pozttvovanih ljudi ix bolnice….sta je sa hirurgijom i ortopedijom,kad svi znamo za vezu za operacije u Bg sa ortopedije u Krusevcu…da ne imenujem pojedine

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime