Kruševljani danas u Novom Pazaru

0

Za ishod fudbalske utakmice u Novom Pazaru, gde danas gostuje kruševaki Napredak, u gradu pod Bagdalom vlada veliko interesovanje, a kako saznajemo, prva grupica navijača je još u ranjim jutarnjim satima stigla u Rašku i očekuje karavan iz Kruševca da im se pridruži na putu do Pazara. Polazak je u podne, samo punoletni mogu poći i lične karte su obavezne!,, Samo napred čarapani, po pobedu!,, , navode Čarapani na svom Facebooku.

Za čelnike u kruševačkom taboru, ova utakmica znači mnogo više, ne samo borba za opstanak u Jelen Super Ligi.

“U Nišu su izgubljena tri boda, utakmica je protekla onako kako nismo želeli, u prvom poluvremenu smo bili bezopasni po gol protivnika. U drugom poluvremenu smo primili dva pogodka za šest minuta, iz naših taktičkih grešaka. Velika tri boda je osvojio naš direktni konkurent za opstanak. Rezultati ostalih utakmica nam ne idu u prilog, nama je svaka utakmica u prolećnom delu veoma bitna. U proteklih osam utakmica imali smo prilike da rešimo naš opstanak, nismo i sada nam sledi grčevita borba.Novi Pazar je ozbiljna ekipa i apsolutni favorit u ovoj utakmici. Igraju kvalitetan fudbal. Idemo u najfudbalskiji grad u Srbiji da pokušamo da izborimo bar jedan bod”.

Na muci se poznaju junaci. U opstanak niko ne sumlja.”, izjkavio je pred polazak u Novi Pazar trener Slavko Matić. On svoj optimizam u borbi za opstanak bazira na jakom karakteru ekipe, dobroj atmosferi i radu.

” Nije nas sramota zbog malog broja postignutih pogodaka. Ja ne mogu da zamerim igračima zato što ne daju golove, a verujem da će golovi doći na red. Mi verujemo da možemo to što možemo i što će biti. O ostavci ne razmišljam jer nemam vremena da mislim o tome. Razmišljam o ekipi.”

Na utakmici u Novom Pazaru neće biti Radovića zbog žutih kartona, Trujića zbog visoke temperature, Ndaiye zbog problema u leđima. Ostali su u konkurenciji za tim.

Utakmica se igra danas u 17 sati u Novom Pazaru.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime