Kruševljani na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji najduži poljubac krunisali veridbom

0

Najduži poljubac na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji povodom Dana zaljubljenih danas su osvojili Irena Alurac i Đorđe Božić, iz Kruševca. Njihov poljubac trajao je 68 minuta, a potom je na Mostu ljubavi krunisan veridbom.

Po veoma lepom vremenu, na sedmom takmičenju ,, Poljubi me,, 19 zaljubljenih parova pobrali su brojne ovacije, a tri para su osvojila i vredne nagrade.

Pobednici u kategoriji najduži poljubac su 24. godišnja Irena Alurac i dve godine stariji Đorđe Božić iz Kruševca, koji su treću godinu zaredom pobednici u takmičenju za najduži poljubac.

– Želeli smo da treći put pobedimo na ovom takmičenju i u tome smo uspeli, kazala je Iren a novinarima , koja je sa svojim partnerom Đorđem i postavila rekord 2015. godine u najdužem poljupcu koji iznosi 101 minut.

Inače Irena i Đorđe su pobedili 2013. i 2014. godine, a na Mostu ljubavi se takmiče ukupno peti put.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Marija Nikolov i Đorđe Jeftić iz Kraljeva, dok je najudaljeniji par Valentina i Nebojša Lazić, došao iz Stare Pazove, a to je ujedno i najstariji par sa 52 godine.

Vredne nagrade, mobilni telefoni, velnes vikendi, svarovski nakit, intimno rublje, privukle su do sada najveći broj parova.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje, kaže daje cela priča pokrenuta u znak sećanja na Desanku Maksimović i njenu ljubav prema Vrnjačkoj Banji.

– Drago mi je što je bilo ovoliko interesovanje, kako medija, tako i posetilaca i nadam se da će sledeće godine, poljubac trajati još duže, kaže Karavesović.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime