Kruševljani na Trgu do kasno po ponoći

1

Nekoliko hiljada Kruševljana dočekalo je na Trgu kosovskih junaka srpsku Novu godinu. Uz bogat muzički program u kome su nastupili folklorni ansambl „Lazarica“, KUD-a „Vidovdanski vez“ iz Paraćina, dramske sekcije „Gerasim Vujić“ iz Konjuha i „Miodrag Vučković“ iz Zdravinja i vatromet u ponoć prisutne je zabavljao Željko Samardžić.

Tradicionalno, Vojska Srbije, obezbedila je dovoljne količine toplih napitaka, a dežurale su ekipe Hitne medicinske pomoći, policije i komunalne policije.

Dočeku srpske Nove godine, koja se u Kruševcu organizuje treću godinu zaredom, prisustvovali su ministar odbrane Bratislav Gašić i gradonačelnik Dragi Nestorović sa saradnicima, kao i veliki broj direktora javnih preduzeća i ustanova. Veselje je trajalo do kasno po ponoći.

Doček na trgovima u Rasinskom okrugu organizovan je u Trsteniku , uz Big bend i Dejana Petrovića, Ćićevcu i Varvarinu sa lokalnim bendovima.

zeljko-banja

Veliki broj gradjana iz Rasinskog okruga prisustvovao je spektaklu u Vrnjačkoj Banji , koji je pred više od 15 hiljada posetilaca priredio Željko Joksimović.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime