Kruševljani se direktno sudarili u Laćisledu

0

U sudaru dva automobila na putu Biljanovac – Kruševac, u nedelju po podne, kod mesta Laćisled kraj Aleksandrovca, kada je povređeno sedam osoba, od kojih dvoje teško, udes je izazvao vozač ,, ševroleta,, iz Kruševca, potvrdila je policija.

– Do saobračajne nezgode došlo je kada je vozač automobila ,, ševrolet,, D.M.(49( iz Kruševca, prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa vozilom ,,folsfagen polo,, kojim je upravljao Ž.F. (55), takođe iz Kruševca. Ovom prilikom po jedan putnik iz oba vozila zadobili su teške telesne povrede, dok su ostali učesnici zadobili lake telesne povrede, a za vozača ,,ševroleta,, lekar nije mogao da se izjasni o stepenu povreda, navodi Policijska uprava u Kruševcu.

U Kruševačkoj Opštoj bolnici saznajemo da su kolima hitne doveženo sedam osoba, od kojih su tri odmah posle pregleda otpuštene kući. Nakon izvesnog vremena još dvojica povređenih su otpušteni. Dok su sa teškim telesnim poverdam a na intenzicnoj u šok sobi kruševačke hirurgije zadržani starija žena sa frakturom lobanje i mlađi muškarac, sa nekoliko preloma, za koga se pretpostavlja da je u nekom srodstvu sa teško povređenom ženom.

Uviđaj lica mesta izvršili su saobraćajni policajci iz Aleksandrovca po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Brusu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime