Kruševljani slavili protiv Kragujevčana

0

Izabranici Slavka Matića danas su trijumfovali na svom stadionu pred domaćom publikom u Kruševcu. Jedini pogodak na utakmici pred 1500 gledalaca postigao je Ivičić u 26. minutu, što je za kragujevački Radnički sa krhkim ambicijama da ostane u ligi bio veliki udarac.

Kragujevčani su pretrpeli neuspeh na prvom prolećnom gostovanju, iako su pred polazak u Kruševac poručili da pod Bagdalom ne dolaze sa belom zastavom.

Kragujevačćki Radnički će ostati poslednji, a sada je zona spasa udaljena čak 9 bodova, dok je Borac, na mestu koje garantuje baraž na šest koraka.

Bilo kako, među Kruševljanima ne kriju oduševljenje, jer je za njih veliki teret bio rezultat i to kako će se izabranici Slavka Matića pokazati pred domaćom publikom.

– Uspeli smo da postignemo taj gol i zabeležimo tri boda. To je ono što ostaje. Momci su dali svoj maksimum što se tiče borbenosti i požrtvovanja, probali smo da dodjemo do svoje igre dosta agresivno, i očekivali smo da će biti teško. Ja čestitam igračima Napretka na tri boda i okrećemo se utakmici protiv OFK, izjavio je šef stručnog štaba Napretka Slavko Matić.

Trener ,,Radničkog 1923,, Neško Milovanović čestitao je Napretku na pobedi, i rekao da Grad Kruševac zaslužuje stabilnog superligaša.

U sledećem kolu ekipa Napretka gostuje ekipi OFK Beograd.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime