Kruševljanka Sanja Vučić predstavlja Srbiju na ,,Pesmi evrovizije,,

0

Kruševac je oduševljen izborom učesnika za 61. ,,Pesmu evrovizije,, u Švedskoj. Jer, Srbiju će na Evrosongu prtedstavljati kruševačka mlada pevačica Sanja Vučić, koja će ispred grupe na engleskom izvesti pesmu “Sklonište” čija je tema borba protiv nasilja nad ženama. Pesmu je napisala Ivana Negativ.

Kako saznajemo, na najvećem evropskom muzičkom takmičenju Srbiju je prvobitno trebalo da predstavlja Ivana Negativ, ali je ona zbog učešća u takmičenju ,,Tvoje lice zvuči poznato,,morala da odustane.

Tema srpske evrovizijske pesme koja se radno zove “Sklonište” je borba protiv nasilja nad ženama, a pesma će široj javnosti zvanično biti predstavljena u naredni četvrtak, 10. marta na RTS-u. I tekst i muziku je pisala Ivana Negativ.

Inače, brojni ljubitelji muzike u našoj zemlji i okruženju, posebno u Hravatskoj i Sloveniji, mogli su da je čuje kako nastupa uživo, kako u klubovima, tako i u brojnim emisijama, poput “Tri boje zvuka”.

Kruševački bend ZAA je jedinstvena muzička pojava u regionu, bend koji publika i kritika nazivaju svojevrsnom koncertnom atrakcijom.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here