Kulturno obrazovni centar proslavio 57. rođendan

1

Rođendan Kulturno obrazovnog centra “Toplica”, 57. po redu, obeležen je u skromnoj i svečanoj atmosferi proglašenjem pobednika na literarnom konkursu za učenike prokupačkih osnovnih škola.

Svim učesnicima su podeljene zahvalnice za učešće na konkursu i za iskazanu kreativnost, a prvonagrađenima su uručene knjige i diplome.

Za najbolje na konkursu proglašeni su učenici Osnovne škole “9. oktobar”, Nemanja Babić (prva nagrada), Kristina Milošević (druga nagrada) i Tamara Đorđević (treća nagrada).

– Trudimo se iz godine u godinu da budemo sve bolji i da naš rad doprinosi zajednici. Velika nam je čast što ovaj dan možemo proslaviti sa onima koji imaju najveću vrednost u našem gradu, a to su deca. Sve čestitke nagrađenima, kao i svim učesnicima, jer svaki rad ima svoju poruku i svoju vrednost. Sve čestitke deci na uloženom trudu! Mi možemo samo da obećamo da ćemo nastaviti da organizujemo konkurse, da podstičemo kreativnost i podržimo talenat – rekla je direktorka ustanove Ljiljana Krasić.

O kvalitetu i originalnosti radova na temu “I sumnja i radost jednakom snagom traju u meni” prosudili su profesori književnosti i srpskog jezika Ljubiša Krasić i Srbijanka Stanković.

Među gostima KOC-a bili su i većnica za kulturu Milica Erić i zamenik predsednika opštine Miroljub Paunović.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime