Kulturno obrazovni centar učestvovao na manifestaciji Dani muzeja

0

Kulturno obrazovni centar “Toplica” Prokuplje je i ove godine uzeo je učešće u  Danima Muzeja Srbije pod nazivom  “Hiperpovezani muzeji-novi pristupi nova publika” na poziv Narodnog Muzeja Toplice sa kojim ostvaruje odličnu saradnju.

Dana 16.maja u Galeriji “Bože Ilić” nastupale su dve plesne grupe :”Star” I “Fenix”, koje uvek šire pozitivnu energiju i privlaže pažnju publike.

Obe plesne grupe drže časove plesa za decu i odrasle u saradnji sa Kulturno obrazovnim centrom”Toplica” već treću godinu za redom,  I pripremaju nastupe za našu publiku. KOC “Toplica” raspolaže izuzetno opremljenom salom za vežbanje u kojoj su svi dobrodošli na časove plesa.

Plesni centar”Star” izvodi klasičan ples: tango, rumba, cha cha, samba, salsa idr., dok plesna grupa”Fenix” izvodi moderan ples: disco dens, hip hop.

Dana 17.maja tđ.u Galeriji “Bože Ilić” sa početkom u 16 časova su deca iz prokupačkih osnovnih škola čitala svoje literararne radove  na temu: “Hiperpovezanost-mogućnost za sticanje novih znanja” , što pokazuje da KOC”Toplica”ostvaruje  kontinuiranu i odličnu saradnju sa osnovnim školama u Prokuplju.

Deca su kao i uvek pokazala svoju kreativnost u pisanju, svoje znanje u savremenom vidu komunikacije, na koji način oni dolaze do novih informacija, njihovi vidovi pristupa i odnosa prema savremenom društvu. Deci su za uložen trud podeljene Zahvalnice.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime