Kuršumličanin počinio ubistvo u Beloj Palanci

0

Tri osobe za koje se sumnja da su izvršili krivično delo ubistvo na području Bele Palanke uhapšene su noćas u akciji niške i pirotske policije, među kojima je i I A. T. (23) iz Kuršumlije, I. S. (37) iz okoline Merošine i N. Đ. (22) iz Bele Palanke, zajedno sa još jednom osobom, oko ponoći, ušli u porodičnu kuću četrdesetpetogodišnjeg muškarca i počinili ubistvo, saopštilaje policija.

Tom prilikom, oštećenog muškarca su vezali i tukli, koji je od zadobijenih povreda preminuo. Osumnjičeni su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Na putu Niš – Bela Palanka, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u blizini mesta Prosek, pronašli su putničko motorno vozilo marke “be-em-ve“, pirotskih registarskih oznaka, gde se na mestu vozača nalazio N. Đ.

Pretresom vozila pronađen je pištolj, odeća, čarape, higijenske rukavice, selotejp traka i plastična kesa sa tragovima krvi. Intenzivnom pretragom terena, na području Niša, identifikovani su i privedeni A. T. iz Kuršumlije i I. S. Prilikom pretresa kod A. T iz Kuršpumlije je pronađen je startni pištolj, najlon čarapa, novac i telefon.

Po nalogu Višeg javnog tužioca u Nišu i Pirotu u toku je uviđaj putničkog motornog vozila marke “be-em-ve“, a svi osumnjičeni sprovedeni su u Policijsku upravu u Pirotu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime