Akcija omladine SNS-a u oči posete predsednika Srbije Kuršumliji

4

Omladina SNS-a danas je u centru Kuršumlije organizovala akciju obaveštavanja građane o realizovanim projektima lokalne i republičke vlasti u porteklih šest godina kao i upoznavanje građana sa posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kuršumliji koja je predviđena za subotu.

Predstavnici omladine OO SNS Kuršumlija razgovarali su građanima i delili prospekte u kojima se navodi koje je projekte lokalna i republička vlast dosada uradila.

Istovremeno, pozivani su građani da prisustvuju mitingu koji će u subotu u 14 časova biti održan u centru grada i na kome će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prethodno je zvanično najavljeno da će predsednik Vučić postaviti kamen temeljac za fabriku namenske industrije u selu Pljakovo u kojoj bi posao trebalo da nađe oko 300 radnika.

4 KOMENTARA

  1. Bravo na zalaganju, borbenosti i optimizmu! Divna slika mladosti i svetle budućnosti! Sa zadovoljstvom ćemo dočekati predsednika u subotu, sa verom da će otvaranje fabrike biti simbolično i kamen temeljac za budući kvalitetan život svih Kuršumličana!

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here