Zašto su studenti iz Kuršumlije osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića?

2

Juče je Kosovska policija objavila je snimak navodno osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića. Ispostavilo se da se radi o studentima iz Kuršumlije, Ivanu Dimitrijeviću i Milošu Radosavljeviću koje su nadzorne kamere na dan ubistva snimile u Kosovskoj Mitrovici.

U porodici Ivana Dimitrijevića koju smo posetili kažu da nisu mogli da veruju kada su prepoznali da se na snimku navodno osumnjičenih nalazi njihov sin koji se nalazi na master studijama na Tehničkom fakultetu  u Кosovskoj Mitrovici.

– Moj sin nije ni znao šta se dešava niti da je objavljena njegova i slika njegovog druga na svim medijima. Javio mu je neki kolega i on je začuđen pitao mene i suprugu šta da radi. Naravno da smo mu savetovali da odmah ode u policiju što su on i Miloš učinili u četvrtak u kasnim popodnevnim satima, kaže njegov otac Miloš koga svi poznaju u gradu kao vrednog čoveka koji sakuplja već godinama sekundarne sirovine i od toga izdržava porodicu.

Nakon saslušanja u policiji za koje su se dobrovoljno javili, oduzeti su im telefoni i saslušanje je, kako nezvanično saznajemo nastavljeno i danas iako se radi o dobrim studentima koji su se očigledno našli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, pa su ih snimile nadzorne kamere u Kosovskoj Mitrovici dok su odlazili na fakultet na dan ubistva Olivera Ivanovića.

2 KOMENTARA

  1. To je sve podmetnuto siptari rade sve samo da bi nas napravili najgorima. Dosli na nasu zemlju i otimaju je jos ovo rade. Staje Srbijo kad ces se probuditi? Zar nevidite sta nam gamad radi kako bas srpska deca uhvacena na sigurnosnom kamerama? A njihovih nigde nijednog. Svaka vam cast ako poverujete u to. I ako poverujete nasim neprijateljima viste sigurno ili pijani ili drogirani.
    PROBUDITE SE I NEDAJTE DA LJAGAJU NASU DECU
    NEDAJTE DA NAS GAZE GORI OD NAS.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime