“Kuršumlija nebom i zemljom” na SILAFEST-u

1

U programu 11. međunarodnog festivala turističkog i ekološkog filma SILAFEST nalazi se i film “Kuršumlija nebom i zemljom”, produkcije Top novosti.

Film Milene Vukajlović jedan je od 57 najboljih ostvarenja koja će biti prikazana žiriju i publici. Selekciona komisija pregledala je 196 pristiglih turističkih i ekoloških filmova iz čitavog sveta, a među najboljih 57 našao se i film o Kuršmliji.

Festival se udržava u Velikom Gradištu i na Srebrnom jezeru. Ova jedinstvena turističko-ekološka manifestacija na našim prostorima, okupiće desetine, režisera, producenata iz celog sveta.

Film “Kuršumlija nebom i zemljom” na programu je u sredu 4. septembra. Ovo je jedinstvena priča o topličkom kraju, koja će vas vratiti u srednji vek i doba kada je nastajala srpska država i prve Nemanjine zadužbine. U ovom filmu možete pogledati i bajku o večnoj ljubavi koja otkriva kako je nastala Đavolja varoš.

Zbog prelepih kadrova Kuršumlije u ovoj avanturističkoj priči, zavolećete ovo malo mesto u Toplici.

Promo film “Kuršumlija nebom i zemljom” , autorke Milene Vukajlović je snimljen u produkciji Top Novosti.  Za kameru, montažu i postprodukciju bio je zadužen Bojan Miljuš. Narator je Dragan Vučelić, a saradnik na scenariju Srbijanka Stanković. Producent filma je Miloš Ivanović.

 

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime