Nezapamćena tuča u Kuršumliji

9

Sinoć je u Karađorđevoj ulici u Kuršumliji došlo do nezapamćene tuče kada su se dvojica muškarac potukla oko devojke koju su, po svemu sudeći sačekali obojica u isto vreme, a tom prilikom polomljen je izlog na obližnjoj prodavnici!

Naime, kako saznajemo od očevidaca, sinoć oko 22 časa, dvojica muškaraca potukla su se u Karađorđevoj ulici, u blizini srednje škole i tom prilikom polomili su izlog na ovdašnjoj prodavnici.

Razlog ove tuče u kojoj su obojica učesnika zadobili povrede je, po svemu sudeći da su čekali istu devojku u isto vreme, pa su se pesnicama tom prilikom obračunali, svedoče očevici koji su prisustvovali ovom događaju.

Ubrzo je na licu mesta izašla i policija koja je ispitala ovaj događaj i zatražila sa okolnih objekata snimak nadzornih kamera da bi utvrdila šta se zaista dogodilo.

Istraga o ovom događaju je u toku, a policija još uvek nije izdala zvanično saopštenje, ali je činjenica da je u ovoj tuči bilo krvi i lakše povređenih, ali je stradao i izlog obližnje prodavnice.

 

9 KOMENTARA

  1. Da nije tuzni bilo bi smešno, namagarčila ih devojka a oni umesto da se kao civilizovani ljudi rukuju, izvine jadan drugom i svako ode na svoju stranu te obojica ostave devojku, oni se tukli. Maloj uspeo plan očigledno.

  2. Sta pričate vi ljudi, pa sta ako su pobili, i ako je bilo samo pesnica, kao ljudi! Mangupski, kodeks neki postoji, postovanje momci, sve dok ne dodje do nozeva i gluposti!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime