Odbojkašice “OŠ “Miloje Zakić” plasirale se na Državano prvenstvo Srbije

1

Kuršumlija je bila domaćin međuokružnog takmičenja u odbojci za osnovne i srednje škole u ženskoj konkurencij na kome je ekipa OŠ “Miloje Zakić” odnela pobedu i učestvovaće na Državnom prvenstvu Srbije.

Takmičila su se četiri okruga i to, Nišavski, Rasinski,  Zaječarski i Toplički okrug koji su predstavljale kod osnovnih škola OŠ”Miloje Zakić iz Kuršumlije, a kod srednjih Gimnazija Kuršumlija.

Učenice OŠ”Miloje Zakić” su u veoma jakoj konkurencije uspele da se plasiraju na Državno takmičenje pobedama protiv osnovnih škola iz Kruševca i Niša!

Čestitke za devojke i njihovog profesora Slavišu Milosavljevića i puno sreće na Državnom prvenstvu koje će se održati krajem maja meseca.

Kod srednjih škola Gimnazija Kuršumlija nije uspela da se plasira dalje, jer je već u prvoj utakmici naišla na veoma jaku ekipu Gimnazije Zaječar koja je i pobednik kod srednjih škola.

Medjuokružno takmičenje u odbojci u muškoj konkurenciji održano je u Prokuplju.

Najbolji kod osnovnih škola su bili učenici OŠ”Nikodije Stojanović Tatko” a kod srednjih škola Elektrotehnička škola “Nikola Tesla” iz Niša.

Svi rezultati:

OSNOVNE ŠKOLE(pionirke):

OŠ”Miloje Zakić”Kuršumlija – OŠ”Vuk Karadzić”Kruševac

2-0 (25-13,25-18)

OŠ”Branko Miljković”Niš – OŠ”Desanka Maksimović”Zaječar

2-1(18-25,25-16,15-12)

FINALE:

OŠ”Miloje Zakić” Kuršumlija – OŠ”Branko Miljković”Niš

2-0(25-11,25-16)

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime