Plaćanje platnim karticama u Opštini Kuršumlija

1

Građani da na šalterima Uslužnog centra opštine Кuršumlija mogu putem platnih kartica da plate sve administrativne takse (lokalne i republičke), naknade, porez na imovinu i ostale obaveze po osnovu lokalnih javih prihoda.

Ova usluga je moguća zahvaljujući Кancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu, koja je obezbedila da se u Opštinskoj upravi opštine Кuršumlija postavi jedan POS terminal i time omogućila korisnicima usluga (građanima) da administrativne i druge takse, naknade i porez na imovinu plate elektronski.

Elektronsko plaćanje dostupno je svim platnim karticama (DinaCard, VISA, MasterCard) bez obzira na banku izdavaoca.

Uspostavljanje plaćanja taksi na šalteru-pultu putem platnih kartica doprinosi načelu delotvornosti i ekonomičnosti postupaka, a u cilju uspostavljanja profesionalne i moderne uprave kao servisa građana.

E – plaćanjem stranka izbegava odlazak do pošte/banke i čekanje u redovima, i na taj način joj se omogućava da efikasnije ostvari svoja prava.

Troškovi plaćanja putem platnih kartica jednaki su sa iznosima troškova koji se naplaćuju na šalterima Pošte, navode u obaveštenju iz Opštine Kuršumlija.

1 KOMENTAR

  1. Stvarno je vreme da se nesto uradi za Kursumliju.Nisu ti ljudi nicim zasluzili takav pakao.Niko nije nista uradio za taj kraj.Dovoljno je setiti se brane Selova koliko se godina radi i otici do Kursumliske banje i videti sav haos necije nemarnosti.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime