Počelo uređenje gradskog parka u Kuršumliji

4

Uklanjanjanjem betonskih ploča u gradskom parku u centru Kuršumlije, započeti su radovi na uređenju gradskog jezgra.

Danas je preduzeće “Beton stil” uklonilo deo postojećih betonskih ploča umesto kojih bi trebale da budu postavljene nove.

Radi se o prvoj fazi radova na potpunom uređenju centra Kuršumlije kojim bi Kuršumlija trebala da dobije moderan gradski trg.

Predviđeno je da se kompletno uredi gradski park i u njemu postavi fontana, amfiteatar, ili ti letnja pozornica, a za saobraćaj će biti zatvorena ulica Vuka Karadžića od semafora do benzinske pumpe.

Ukupna vrednost ovih radova je 27 miliona dinara i predviđeno je da se deo parka i ulica Vuka Karadžića koja će postati šetalište poploča.

4 KOMENTARA

  1. Bice za 100 god. Vidim da je benzinska pumpa uklonjena na projektu, to jos nije ni u planu.
    Promenice se samo asfalt i ako je stari bio dobar ,ali neko ce oprati pare.
    Vec vidjeno mnogo puta do sada

  2. Hvala Bogu da se nesto i u nasem gradu desava lepo. Nadam se da ce se pored Kursumlijske banje i vojnog objekta u Pljakovu otvoriti jos neka radna mesta da nam deca ne odlaze iz ovog grada. Da se zdravstvo poboljsa za jos nekog doktora specijalistu a ne da idemo za Prokuplje da se otvori porodiliste itd. Tek ce tada Kursumlija da pocne da napreduje.

  3. Bravo! Da se nešto dešava i menja na bolje i u našem gradu. Svaka čast i za Kuršumlijsku banju i za ovu fabriku u Pljakovu, samo da se ne ostane na tome. Idemo napred, još ima nade za naš grad. Bravo!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime