Dejan Rakić vodi Narodnu stranku u Kuršumliji

3

Na sednici Izvršnog odbora Narodne stranke održanoj 29.01.2019. za Poverenika Narodne stranke u Кuršumliji postavljen je Dejan Rakić, profesor istorije.

Dejan je diplomirao na Filozofskom fakultetu u Nišu 2009. godine na katedri za istoriju na temi iz Opšte istorije XX veka sa ocenom 9.00 i prosečnom ocenom 8.13.

Njagov zadatak je da u Кuršumliji oformi Opštinski odbor Narodne stranke.

Zadatak Narodne stranke je da kroz nove ljude širi članstvo i bude u službi građana. Svaki čovek je političko biće a Narodna stranka je organizacija koja želi da izgradi politički sistem koji će biti u funkciji građana i njihovih potreba a ne u službi ličnih interesa ljudi na vlasti.

Očekujemo podršku našim idejama. Pridružite nam se, navodi se u saopštenju povereništva Narodne stranke u Kuršumliji.

3 KOMENTARA

  1. Konacno jedno novo lice, sa validnom diplomom i neukaljanog obraza. Podrska gospodine Rakicu. Ako budemo staticni i mislimo da su svi isti, isti ce nas ceo zivot jahati.

  2. A sa kim da bude u opoziciji?! Ja sam protiv Raše i njegove politike što se tiče Kuršumlije, ali Kuna, Bole, Mike Koprivica, Đura, Oliver itd, zar su oni oličenje poštenja i inteligencije?! Sve neradnici i lezilebovići koji bi preko noći da se pitaju nešto, neki su i krivično odgovarali….dok se ovako mlađim ljudima ne prepusti grad, nema nam spasa…..

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime