SNS Kuršumlija osudio uvrede koje se odnose na račun žena

0

U ime OO Srpske napredne stranke u Кuršumliji, najoštrije osuđujemo uvrede koje predstavnici opozicije svakodnevno iznose na račun žena u Srbiji, navodi se između ostalog u saopštenju kuršumlijskih naprednjaka koje je pročitano u prostorima SNS-a.

“Žene na poslu, na ulici, društvenoodgovornim funkcijama, na društvenim mrežama ne smeju biti izložene gnusnim uvredama i napadima. Nećemo Srbiju u kojoj žene nazivaju kurvama, najstrašnije vređaju i omalovažavaju.Samo zato što svoj posao rade vredno, odgovorno i  predano. Samo zato što misle drugačije!

Želimo da ovo nasilje koje već izvesno vreme iznose predstavnici  opozicije Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza,  prestane! Oni govore jezikom mržnje,upućujući najstrašnije uvrede, prete silovanjem i linčom žena. Njima je to u redu ali samo iz jednog razloga, zato što te žene podržavaju Aleksandra Vučića.

Žene u Кuršumliji, u Nišu, Кruševcu, Beogradu, žene u Srbiji ne smeju  biti žrtve nasilja.

Ne dozvolimo da se ovakve pretnje tolerišu više, Srbija je moderna i pristojna zemlja, koja omogućava svim građanima da žive u miru i dostojanstvu“, navodi se u saopštenju OO SNS Kuršumlija.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here