Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu u Kuršumlìji

5

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u subotu će položiti kamen temeljac za izgradnju nove fabrike u selu Pljakovo kod Kuršumlije.

U ovoj fabrici biće upošljeno između 200 i 300 radnika što je za Kuršumliju vrlo značajno.

Predsednik Vučić obratiće se građanima Kuršumlije u 14 časova u centru Kuršumlije.

Pozivaju se građani da svojim prisustvom uveličaju ovaj skup i daju podršku ovakvim investicijama koje će doprineti opstanku mladih  na ovim prostorima, navodi se u zvaničnom obaveštenju povodom posete predsednika Vučića Kuršumliji.

5 KOMENTARA

  1. Bravo za predsednika Vucica takav predsednik nama i treba.Pametan kulturan obrazovan pozrtvovan i pored svih poteskoca i problema u drzavi uvek je pozitivan i nasmejan.Stigne u svakom gradu na svakom mestu probleme da resava e pa iskreno nije to nimalo lak posao.Bravo predsednice svaka Vama cast…

  2. Bravo predsednice Vucicu.Cenim Vas stav Vase zalaganje za nasu Srbiju za nas narod.Dolazite nam cesce kada god mozete u nasem gradu jer bicete uvek dobrodosli.Predlazem da gospodin Vucic bude dozivotni predsednik Srbije.Bravo predsednice Srbine.

  3. bravo presedniče uvek smo uz tebe nema kraja koga niste posetili i da ga neznate zeleo bi da dođete u merošinsku opštinu da se vidite šta se radi tamo sve ambulante su nam zatvorili da teško dolazimo dom zdravlja u merošini

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime