Pronađen mrtav nestali Kuršumličanin

0

Ostaci tela koje je jutros pronađeno u kanalu Crvene vode u blizini Smedereva pripadaju Milanu F. (52) iz Kuršumlije na privremenom boravku u Švajcarskoj, potvrđeno je “Novostima” u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Zbog sumnje da su počinili ovaj jezivi zločin uhapšeni su vanbračni partneri R.P.(43) i S.P (25), oboje iz Smedereva, a prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, teško ubistvo najverovatnije se dogodilo 22. decembra prošle godine, kada je i prijavljen nestanak.

Kako je policiji ispričala S.P, gnusno ubistvo dogodilo se u dvorištu porodične kuće osumnjičenih, a sam čin ubistva je navodno počinio R. P. i to udarcima lopatom po glavi, što nam je nezvanično predočeno i u tužilaštvu. Telo je u naredna tri dana bilo u kući i za to vreme, kako se veruje, R. P. je telo-iskomadao!

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su pokojni Milan F. i osumnjičena S.P. izvesno vreme bili u kontaktu putem društvenih mreža i da je navodno, žrtva ponudila pomoć sada osumnjičenoj oko zaposlenja u Švajcarskoj. Pretpostavlja se da se na kobnom mestu našao upravo radi dogovora oko tog radnog angažmana.

Kobnog dana Milan se zaputio iz Kuršumlije ka Smederevu, verovatno da ugovori zaposlenje, i ostavio mlađeg sina usput kod sestre u Ćupriji.

Rođaka žrtve takođe tvrdi da je uhapšeni vanbračni par Milanu ukrao 1.000 franaka. On je živeo sa dva sina od 32 i 18 godina, a policija je 4. januara pozvala starijeg kako bi dao krv radi DNK identifikacije.

Kako su “Novosti” već objavile, u kanalu reke nađeni su jutros ljudski ekstremiteti, dok je pre dva dana, u istom kanalu, u koji se ulivaju otpadne vode iz železare Smederevo, nađen trup starijeg muškarca, za koji će se ispostaviti da je Milan F.

Osumnjičeni se za sada terete za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja. Istraga je u toku.

(Izvor: Večernje novosti)

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here