Odbojkašice OŠ “Miloje Zakić” druge u Srbiji

0

Na državnom prvenstvu održanom 21. i 22. maja u Kladovu, ženska ekipa osnovne škole “Miloje Zakić” u odbojcio svojila je drugo mesto.

– Prezadovoljan i ponosan sam igrom i ponašanjem naših devojčica na ovom takmičenju na kome je učestvovalo oko 300 osnovnih škola Srbije. U finalnom meču malo više iskustva i koncentracije imala je ekipa iz Lazarevca i zasluženo je osvojila prvo mesto. Ovo je u poslednje tri godine druga osvojena srebrna  medalja za OŠ ”Miloje Zakić” a raduje me to što je osvojena sa drugom generacijom učenica  što dokaz dobrog i  kontinuiranog rada. Zahvaljujemo se direktorici, profesorima škole, Savezu za školski sport Kuršumlije i svima koji su nam pomagali a bez čije podrške ne bi smo ostvarili ovaj uspeh, kazao je profesor Slaviša Milosavljević.

Nakon tri pobede i prvog mesta u grupi nad školama iz Leposavića, Novog Sada i Leskovca izboren je plasman u finale u kome je posle velike borbe uspešnija bila ekipa iz Lazarevca.

– Dale smo svoj maksimum na državnom takmičenju u veoma jakoj konkurenciji. Ovo je jedno veliko iskustvo za nas. Zadovoljne smo drugim mestom. Možda smo mogle u finale bolje da odigramo, ali trema je došla do izražaja. Drago nam je što smo svoju školu i grad predstavili na najbolji način, istakla je kapiten ekipe Teodora Stević

Drugim mestom u Srbiji, odbojkašice OŠ “Miloje Zakić” ostvarile su odličan rezulatat i sa velikim uspehom predstavile Kuršumliju.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here