Teško povređena braća Bojović u saobraćajki kod Kuršumlije

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Kuršumlije, Stanimir (74) i Miodrag Bojović (54) iz Kosaničke Rače zadobili su teže telesne povrede.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke “audi” inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Кosova, udario u auto marke “jugo” u kojem su se nalazila braća Bojović iz kuršumlijskog sela Кosanička Rača.

Tom prilikom, “jugo”  je bukvalno  smrskan i od siline udarca  odbačen u stranu, dok kako saznajemo, drugom autu nije pričinjena veća materijalna šteta.

Zbog priklještenja, iz smrskanog auta braću Bojović su izvukli vatrogasci iz Кuršumllije i posle ukazane prve pomoći u kuršumijskom Domu zdravlja oni su hitno prebačeni u prokupačku bolnicu gde im je urađena dijagnostika.

– S.B. Кoji se nalazio na mestu vozača zadobio je povrede kuka i grudnog koša  i zadržan je na odeljenju ortopedije, dok  M.B. koji je bio na mestu suvozača ima prelom butne kosti i povredu čeonog dela glave ali i druge povrede po telu zbog čega je prebačen u niški Kliničko bonički centar na dalje lečenje, potvrđeno nam je u prokupačkoj bolnici.

Dvojica mladića albanske nacionalnosti koji su se vozili u “audiju” zadobili lakše povrede. Oni su kako saznajemo u kuršumlijskom Domu zdravlja odbili da prime lekarsku pomoć.

Prema još uvek nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je automobil “jugo” u kojem su se nalazila braća Bojović a koji je saobraćao iz pravca Merdara ka Кuršumliji preko pune linije pokušao da  skrene na  benzinsku pumpu  pri čemu ih je udario “audi” koji je saobraćao iz suprotnog pravca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime