Zlato i dve bronze za mlade kuršumlijske sportiste

0

Na Sportskim igrama mladih održanim u Beogradu na Adi Ciganliji, Kuršumliju je predstavljalo preko 70 sportista i trenera u 8 sportova, a zlatnu medalju i prvo mesto u Srbiji ponovo su osvojili “Atomski mravi”.

“Atomski mravi” su treću godinu za redom Državni prvaci Srbije u igri izmedju dve vatre dok su njihovi vršnjaci u ekipi “Vatrene strele” osvojili treće mesto.

“Atomski mravi” su se plasirali na Regionalno finale koje će se održati u Splitu od 16.08 do 22.08. gde će se takmičiti sa ekipama iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Veliki uspeh napravili su i basketaši iz Kuršumlije koji su osvojili bronzanu medalju.

Malo više sreće je nedostajalo našoj ekipi da budu finalisti i da ostvare plasman u Split i tako i oni predstavljaju našu zemlju na Regionalnom finalu.

Više fotografija možete pogledati OVDE

– Treba napomenuti da su svi sportisti svojim ponašanjem kako na terenu tako i van njega predstavili svoj grad u najboljem svetlu, kaže koordinator Sportskih igara mladih za Kuršumliju Nikola Milijanović.

Od ostalih sportova teniser Nikola Nešić je došao do četvrtfinala, odbojkašice su ispale u osminifinala, do su fudbaleri već u prvom kolu izgubili od ekipe iz Beograda.

Stonoteniseri, šahisti kao i ekipe u odbojci na pesku nisu imali zapaženijeg rezultata, žreb im nije bio naklonjen previše pa su tako već na početku takmičenja završili svoje učešće.

Osvajači medalja su:

Zlato “ATOMSKI MRAVI”

Filip Ilić

Uroš Šćepanović

Andrija Pešaković

Lazar Ristić

Sava Savić

Milijana Milentijević

Andrea Spasić

Ivona Šejić

Jana Jablanović

Trener : Dusan Keča

Bronza “VATRENE STRELE”

Vojin Vladisavljević

Strahinja Milićević

Luka Vujić

Djordje KomadinićLuka Milačić

Lara Vukajlović

Miona Milojković

Nikolina Dokić

Nikolina Nikolić

Trener : Biljana Keča

Bronza “KURŠUMLIJA” basket

Veljko Nikolić

Petar Lović

Predrag Djindjić

Aleksa Jevtić

Trener : Nikola Eraković

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime