Kuršumlijska biblioteka isporučuje knjige najstarijim građanima na kućne adrese

0

U saradnji sa Opštinom Кuršumlija i Crvenim krstom Кuršumlije radnici Biblioteke su  danas, korisnicima starijim od 65 godina sa šireg područja grada, na 20-tak adresa,  isporučili izabrane knjige na kućne adrese.

Shodno ograničavajućim  okolnostima Vanrednog stanja zbog korona virusa, Biblioteka je ovim načinom izašla u susret najstarijim korisnicima , kako bi im olakšala i ulepšala celodnevnu izolaciju.

Ovim putem ponovo obaveštavamo svoje korisnike da je zbog prevencije širenja infekcije korona virusom do daljnjeg zabranjen neposredan rad sa korisnicima. Svim članovima Biblioteke sa zaduženim knjigama rok vraćanja se automatski produžuje do prestanka vanrednog stanja.

I  pored ograničenja pozajmljivanja i vraćanja knjiga, članovi biblioteke nam se mogu sa svojim potrebama pismeno obratioti na -majl biblioteke : [email protected]. U posebno opravdanim slučajevima nastojaćemo da im, uz dogovor, jednokratno izađemo u susret.

Od danas , 3. aprila, na fejsbuk nalogu Narodne biblioteke Кuršumlije: https://www.facebook.com/narodnabibliotekakursumlija.kursumlija

postavljaće se video snimci odabranih kulturnih manifestacija koje je biblioteka u skorije vreme organizovala. Za početak vam stavljamo na raspolaganje snimak humorističke  monodrame  Ivana Ivanovića – ARIZANSКE PRIČE.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime