Kuršumlijska firma donirala 6000 zaštitnih maski

3

Firma DOO “Ekskluziv “ iz Кuršumlije koja upošljava oko stotinu radnika, donirala je proteklih dana svim važnijim institucijama u ustanovama na području Кuršumlije, Prokuplja, Niša i još nekoliko okolnih sredina više od 6000 zaštitnih maski.

Prema rečima vlasnika ove firme Srđana Milenkovića koja se bavi izradom odevnih predmeta, u pitanju su maske koje su perive i koje se mogu iskoristiti u više navrata.

– Osim što smo našim zaposlenima obezbedili adekvatne uslove rada, dovoljnu udaljenost na radnom mestu, dezinfekciju radnog prostora i kompletnu opremu, isto tako želeli smo da u ovim otežanim okolnostima opštini, ustanovama, državnim  organima i institucijama, ali i starim  licima i građanstvu doniramo maske od tkanine koje su im bile preko potrebne, pogotovu što ih je u početku  od uvođenja vanrednog stanja bilo teško pronaći, kazao je Srđan Milenković, vlasnik DOO “Ekskluziv “.

3 KOMENTARA

  1. Bravo za Srđana i njegovu porodicu! Čovek je oličenje poštenja i primer kako treba i ostali privrednici da se ponašaju i postavljaju kada je to potrebno. Još jednom je pokazao koliki je čovek, a ovakve privrednike država treba da pomaže. Još jednom bravo i kapa do poda!

  2. Bravo za Srđana, da je sreće da imamo više ovakvih ljudi, a i privrednika! Oličenje poštenja to svi znaju, ovim gestom je samo još jednom pokazao koliki je čovek i dao primer ostalim privrednicima! Veliki pozdrav za njega i njegovu porodicu! Bravo!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime