Kuršumlijski Dom zdravlja prvi u regionu – deseti u Srbiji

0

Prema podacima Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje Srbije, Dom zdravlja Kuršumlija prvi je u Topličkom okrugu, a zauzima deseto mesto u Srbiji prema dosadašnjem bodovanju ove republičke ustanove zdravstva, saopštio je kuršumlijski Dom zdravlja.

Na portalu Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje objavljene su kapitacione tabele za drugi kvartal 2015. god, gde je prosečna ocena izabranih lekara Doma zdravlja Kuršumlija 5,38 . ispred  Doma zdravlja Kuršumlija su samo sledeći Domovi zdravlja: Osečina, Ćićevac, Koceljeva, Dimitrovgrad, Majdanpek, Kučevo, Lajkovac, Žabalj, Bač. Tako da naš Dom zdravlja dovodi na deseto mesto  u Srbiji a prvo mesto u regionu.

Dom zdravlja je akreditovana ustanova koja je u ovoj godini unapredila kvalitet rada u pružanju zdravstvenih usluga naših korisnika, povećala preventivni rad kao i promociju zdravlja.

I dalje ćemo raditi na usavršavanju i unapređenju rada i pružanja usluga našim korisnicima na poljima zdravstvene zaštite kao i edukaciji zapošljenih kao i naših korisnika, navodi se u saopštenju Doma zdravlja u Kuršumliji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime